Total de visualitzacions de pàgina:

dimecres, 12 de setembre del 2012

Volta a Peu d’Alqueries: 7 - juliol - 2012‏

TRADUCCIÓ CASTELLÀ

Un mal debut a les curses de la província de Castelló, en este cas la inscripció i l’organització per mitjà de la web Evasion Running Castelló [http://www.evasionrunningcastellon.com/carreras.html]. Abans de començar semblava tindre bona pinta; aparcament pròxim i molt fàcil, i ens donaren la bossa del corredor amb la samarreta, aigua, rosquilletes i caramels abans de començar, tot repartit en dos bosses de cartró, un punt a favor.
Samarreta
 Però una vegada a la línia d’eixida... Comencem a córrer a les set de la vesprada en un dia d’eixos que sembla que visques a l’infern. A LES 7!!! I vinga a fer quilòmetres, sempre al sol, i vinga (al km 2,5 veureu al terra la marca de km 6, només queden 2,750 km quan torneu a passar). Quan vaig arribar al km 4, on donaven l’aigua, se’m va caure el món al damunt: No quedava aigua!!! En posaven de garrafes, calenta, en gots (bo, els gots també s’havien acabat i els reutilitzaven), cua per a beure. Dos corredors després de mi es va acabar totalment... I fer-ne vora 9 km sense aigua és criminal. I més sol, i camins costera amunt, fins que et trobes en el km 6 i pràcticament desfà el camí d’anada del principi. Només, que al km 7,5 passes un poc més endavant i comences a córrer per un carrer amb ombra. MIRACLE! Però en eixos moments la calor és sufocant i només vols acabar...
Acabar... Acabar... Els co... Encara no s’ha acabat  el caos organitzatiu, tampoc hi havia aigua en meta. Només cervesa, però jo tenia massa malestar per beure’n, i vaig anar a per Aquarius i meló d’Alger. Després hi vaig anar a per més meló i hi havia botelles de refresc... calent!!! Desastre total!!! A l’hora de marxar vaig veure que hi havia algú a l’ambulància, estaven atenent-la bé i ràpid, tanmateix crec que s’han de plantejar moltes coses a esta cursa, o no tornarà a anar cap persona més.
Regals amb les dues bosses
1) ORGANITZACIÓ I VIGILÀNCIA: Dolenta
2) APARCAMENT: Al costat de l’eixida
3) PÚBLIC I ÀNIMS: Nul excepte a la meta
4) ESTAT DEL RECORREGUT: Carretera asfaltada
5) LOCALITZACIÓ I PUBLICITAT DE LA CURSA: Difícil
6) REGAL FINAL EN QUALITAT – PREU: Bo
7) PAISATGE I VISTES: Poc a veure, camps i entre cases
8) SERVEIS ADDICIONALS: Cap
10) FOTOS INTERNET: Inexistents

dijous, 6 de setembre del 2012

Volta a Peu d’Almussafes: 30 - juny - 2012‏

TRADUCCIÓ CASTELLÀ

Enguany l’aparcament ha estat dificultós i llunyà, però per un motiu positiu. Ha desaparegut l’antic recorregut dels passats any i han recuperat la volta per dins del poble, amb molt més públic i molta més ombra, però mantenint l’eixida al Parc de les Palmeres, on es troba situat l’ajuntament.

El recorregut consisteix a fes dos voltes a un mateix circuit de 4,9 km, el que en fa un total de 9,8 km. És un seguit de carrers plans, ara al sol, ara a l’ombra, amb l’asfalt típic de la carretera, sense cap cosa amb què xocar. Si de cas, en el km 3,9-4,4 (i 8,8-9,3) aproximadament hi ha dos carrers amb pendent, un primer de pujada de 200 metres i un altre de baixada de 300 metres.
Es tracta d’una de les poques curses gratuïtes a dia de hui, així que no hi ha cap classificació oficial, i el regal, tot i ser poc, és més que suficient: una samarreta tècnica roja de les habituals, meló d’Alger, cervesa i / o Aquarius, aigua, i un parell de blocs de notes de Gràfiques Machí.
 1) ORGANITZACIÓ I VIGILÀNCIA: Bona
2) APARCAMENT: Llunyà i mal indicat
3) PÚBLIC I ÀNIMS: Molt al poble
4) ESTAT DEL RECORREGUT: Carretera asfaltada
5) LOCALITZACIÓ I PUBLICITAT DE LA CURSA: Bona
6) REGAL FINAL EN QUALITAT – PREU: Bo
7) PAISATGE I VISTES: Poc a veure, és molt de córrer entre cases
8) SERVEIS ADDICIONALS: Dutxes del poliesportiu a mig quilòmetre
9) CONSULTA CLASSIFICACIÓ: No hi ha
10) FOTOS INTERNET: Inexistents

dimarts, 4 de setembre del 2012

Volta a Peu Tendetes de València: 17 - juny - 2012‏


TRADUCCIÓ CASTELLÀ
Una nova cursa del Circuit Ruralcaixa de València, la més fàcil per arribar si vas amb Metro. Té un recorregut d’un poc més de 6 km, i en esta ocasió comencem a l’explanada de Nuevo Centro, i correguem fent un quadrat perfecte [fer mapa amb google maps]. El mapa de la carrera, aproximadament pel carrer del Pare, és el següent:
Mig quilòmetre en direcció a Tirso de Molina, un km per l’avinguda Mestre Rodrigo, un km per l’avinguda del General Avilés, un km pel carrer del Pare Ferris en direcció al Parc de Tendetes. Quan arribem aproximadament al km 4, deixem l’asfalt, baixem al riu, i passem a córrer per parts de terra enllambordinat, amb alguns clots i parts amb possibilitats de tropessar, com rastells, pilons, etc.
I ja els darrers metres després de passar el km 6 consisteixen a córrer per la pista d’atletisme del Túria, que la fa especial i amb ganes de poder esprintar. A l’acabament de la cursa, una cosa especial, a banda de la botella d’aigua: un porta mp3 menut regalat per Cárnicas Serrano, massa menut i poc útil, i una cua massa llarga per a recollir només això.
1) ORGANITZACIÓ I VIGILÀNCIA: Bona
2) APARCAMENT: Poc i llunyà
3) PÚBLIC I ÀNIMS: Com sempre, nul
4) ESTAT DEL RECORREGUT: Carretera asfaltada, i el final enllambordinat i irregular
5) LOCALITZACIÓ I PUBLICITAT DE LA CURSA: Bona
6) REGAL FINAL EN QUALITAT – PREU: Bo
7) PAISATGE I VISTES: Poc a veure, excepte quan corres vora riu, que millora un poc
8) SERVEIS ADDICIONALS: Cap
9) CONSULTA CLASSIFICACIÓ: Molt bona, separades per cursa feta, club, categoria (+++)
10) FOTOS INTERNET: Bones – ()