Total de visualitzacions de pàgina:

dimarts, 27 de maig del 2008

Circuit Marina Alta: Gata de Gorgos

11 quilòmetres de cursa, fent-li dos voltes a un circuit, amb dos pujades per volta (en fan 4); a banda que els darrers 200 metres també són una rampa forteta. La carrera no es fa molt pesada perquè quasi sempre el corredor està corrent amb públic. És la primera carrera en què han repartit aquarius de cola, de regals han sigut pobres, però ens han donat una monyiquera.

dilluns, 19 de maig del 2008

Pedreguer: Circuit Marina Alta

Tot i estar plovent fins mitja hora abans de la carrera, a l'hora de córrer feia un sol preciós. Només havies de vigilar a no esvarar i a no clavar el peu dins d'un toll d'aigua. A l'acabament de la carrera hi hagué una rampa forteta de 150 o 200 metres, a banda de les pujades i les baixades de la carrera. De regal donaren poc, però molt bo: samarreta bona, un joc de quatre peces per al bany (per al sabó líquid, la pastilla de sabó, raspall de dents i un gotet), una poma i l'aigua. L'única cosa que va faltar fou l'Aquarius (donaven llimonada granissada o fanta taronja). Poques en faré tan bones com aquesta.

divendres, 16 de maig del 2008

Pego: Circuit Marina Alta

Les indicacions per trobar el lloc d'eixida eren inexistents, però és d'agrair que es córrega pràcticament tot el camí per on hi ha gent. Tingueren el detall de donar roses a les dones per celebrar el dia de la mare, però de regals no s'esforçaren massa. La cua que hi havia a la línia de meta era tan llarga que quasi arribava a Dénia, alguna solució per a l'any que ve seria recomanable. També va estar bé que l'arribada estiguera al poliesportiu, on les pistes d'atletisme, amb molt de lloc per a estirar.

Gran Fons Oliva

Altra grandíssima carrera, possiblement la millor organitzada que he vist mai: amb una xicoteta fira, pàrquing, moltíssims regals, samarreta tècnica... Es pagaven 6 € per a poder córrer-la, però, tanmateix estan pagats molt a gust. Com a recomanació només dir que si algú només ha dormit quatre hores, no se li ocurrisca anar, que perdrà les pulsacions pel camí. Només faltava un poc més de vigilància per si algú es lesionava. Com es corria amb xip, saps el temps exacte i real que tardes.

El Verger: Circuit Marina alta

Carrera que va estar ben organitzada, però el pàrquing que muntaren va ser massa menut. I com a errada que feren samarretes només per als primers, i si eres un corredor novell o vas en companyia d'algú et quedes sense samarreta.

Teulada: Circuit Marina alta

El lloc on transcorre és preciós, hi ha una organització perfecta i els regals foren abundants. Carreres com aquesta s'havien d'organitzar més a sovint.

Gran Fons Vila de Puçol

La carrera va estar ben organitzada, amb un trajecte en un bon estat excepte per un troset. El gran problema va ser que la carrera es va celebrar poc temps després del canvi horari, i els últims 5 quilòmetres amb el sol de cara foren mortals.

dimarts, 13 de maig del 2008

Font d'en Carròs

Carrera bonica, en la qual tingueren el detall de donar premis a les parelles. Hi havia un poc de muntanya, i si vas desentrenat pots arribar a patir un poc, però val la pena tornar-hi.

Cançons per a eixir a córrer

Ací va la llista de les cançons que m'agrada posar-me al MP3 per a eixir a córrer, sempre tenint en compte que crec que en podria afegir alguna més. Són una mescla de cançons que animen a seguir corrent i d'altres que tenen un ritme continuat que serveix per a mantindre una constant que ens permeta agafar la nostra marxa. Aquestes són:
¡salta!
2spybreak
aces high
bawitdaba
bitter sweet simphony
blitzkrieg bop
bohemian rhapsody
brave new world
bring me to life
buenos aires
chop suey
como camarón
danza al viento
du hast
fear of the dark
give it away
going under
hard rock hallelujah
it's my life
La manta al coll
marcha del 2 de mayo
mortal kombat
No volem cap que no estiga borratxo
pa mi guerrera
Played a Live_Bongo Song
points of autorithy
Popcorn remix
run to the hills
running free
Samba Adagio
satisfaction
song 2
Tambores Tecno
the beatiful people
the number of the beast
thunderstruck
we are the champions
we will rock you
welcome to the jungle