Total de visualitzacions de pàgina:

dilluns, 15 de desembre del 2008

Cursa Benimàmet: Circuit Bancaixa

Massa matí i molt de fred, menys mal que m'ho passí molt bé amb Javi. És una cursa típica de ciutat, molt plana, amb alguna rampeta, la gent no anima quasi gens... Això sí, ha estat la carrera amb més corredors que he fet. El pàrquing ha estat organitzat perfectament, amb una molt bona distribució dels organitzadors, i l'arribada a dins del Velòdrom Luis Puig ens ha fet sentir-nos esportistes per un dia. A banda d'açò, que corrien grans actrius (1141 amb les coletes sobretot), que la classificació tarda en eixir, i que els regals de menjar de després estava mal organitzat, ja que o bé arreplegaves un actimel o bé rosquilletes. Com a nota personal, en aquesta carrera he fet el meu millor esprint personal, avançant en uns 150-200 metres a unes 30 persones, tot siga dit, que la carrera l'hem feta a 5.45, que si l'haguera feta a 5.00, no hauria fet esprint.

diumenge, 7 de desembre del 2008

Cursa Raval de Gandia

La cursa ha estat prou bé, malgrat les 3 setmanes que duc sense entrenar ni córrer. Comença a una hora bona per no alçar-se ni massa matí i perquè et done temps d'anar a dinar. No hi havia cua a l'hora d'agafar el xip, però a mi em donà pel sac que em donaren un xip sense velcro, que me'l vaig haver de posar que em molestava, i no hauria costat res que hagueren agafat els organitzadors el velcro d'un xip no recollit. L'altra errada està en què, a l'eixida i durant la primera volta (3,5 km.) correguem junts els xiquets i els majors, i es forma un pilot que no et deixa anar tant com voldries.
A banda d'això, és una cursa prou bonica, tanmateix, encara que correguem amb molt de públic, poques són les vegades que apalaudeixen als corredors. La cursa no té ninguna part de muntanya, només alguna rampeta, però res més, el que sí ocorre és que el paisatge no és tan bonic com jo recordava. Només em queda dir que no són 10,5 quilòmetres, sinó un poc menys, i que donen una animalada de regals, que mentre continuen així, tornaré.