Total de visualitzacions de pàgina:

dimarts, 24 d’abril del 2012

Volta a Peu al Verger: 21 - abril - 2012


La zona d’aparcament és la dels carrers a prop de l’entrada del poble, el que enguany, i no és culpa de l’organització, ens va resultar més difícil trobar lloc, però és que ens trobàrem tres cotxes mal aparcats que ocupaven dos places. El caos va arribar a l’hora de repartir els dorsals i xips per a la gent només inscrita a la cursa, ja que l’organització (i a saber si la gent del Verger o la de Somesport, ja que cadascú deia que era competència de l’altre) va produir un gran embolic perquè no volia donar-los a no ser que s’ensenyaren els DNI (i tots sempre se’ls deixem al cotxe). Total, per a acabar adonant-se’n que el millor era donar-los com va ocórrer finalment.
La cursa és una de les més lletges i avorrides, no de La Marina, sinó de tot el calendari. Mig quilòmetre pel poble (amb poc públic i poc animador), mig més per la carretera nacional, fins que fas mitja volta al km 1. De l’1 al 3,100 és una llarga recta avorrida per la nacional, sense paisatges ni ànims, i quan arribes al final d’esta... retorn per la nacional desfent el camí i creuant-te amb altres corredors fins el 3,900. Al km 4 entres al poble, fas uns quants carrers i et dirigeixes a meta per a fer una segona volta igual d’avorrida. Menys mal de dos o tres grups de xiquets cridant i fent festa, que si no, semblaria un poble fantasma.
I, per acabar de fer la cursa que motive poc per a tornar-hi, el regal final és un poc pobre per al que estem acostumats, i més després de pagar 4€ (els inscrits a eixa cursa només): Una samarreta típica i normal, pot de Coca-cola, botella d’aigua i una barreta energètica.
A esta carrera sobretot has d’anar per si has d’acabar el Circuit, i té a favor que, si estàs poc preparat, és totalment plana i gens dura. Si em referisc a les del Circuit, opine que és “millorable”, ja que en altres pobles els problemes (com l’aparcament de Jesús Pobre) no trobe que tinguen cap solució.

1) ORGANITZACIÓ I VIGILÀNCIA: Excel·lent
2) APARCAMENT: Complicat
3) PÚBLIC I ÀNIMS: Enguany, quasi nuls
4) ESTAT DEL RECORREGUT: Excel·lent, asfalt
5) LOCALITZACIÓ I PUBLICITAT DE LA CURSA: Bona
6) REGAL FINAL EN QUALITAT – PREU: Pobra
7) PAISATGE I VISTES: Pobres
8) SERVEIS ADDICIONALS: Cap
9) CONSULTA CLASSIFICACIÓ: Bona, separades per cursa feta, categoria
10) FOTOS INTERNET: Excel·lents – CALYGAT, VICENT ESTEVE DE L’ESPENTA D’OLIVA

Volta a Peu a Gavarda: 14 - abril - 2012


En esta carrera no hi ha cap pàrquing preparat, tot i que cap dels dos anys que hem anat hem aparcat massa lluny, sempre amb el GPS que ens indicava la situació de l’eixida. La cua i l’organització de repartiment de dorsals i de regals (a Gavarda es dóna tot abans de córrer) va ser perfecta i en dos minuts ja podies eixir amb dorsal, xip, samarreta (un poc més ajustada que habitualment, de bona tela, però em va agradar més l’any passat) i una bossa amb menjar (llanda de macedònia de fruites, rosquilletes...) i una revista antiga. I abans de començar també hi havia un estand de la beguda Toroloco, on ens donaren un pot.
A Gavarda no es pot anar sense haver corregut mai ni sense estar mínimament preparat, ja que és un continu pujar i baixar, però amb fortes pendents, i de més d’uns pocs metres. Aproximadament, de l’inici fins el km. 3 és així, només que puges i baixes, i les cames ho noten, però no massa, perquè sobretot baixes. Després, hi estàs uns tres quilòmetres per una zona plana, bona per a recuperar, i, una vegada has passat per la zona de l’aigua (al km 5 passat), ja cal que et prepares, perquè del 6 fins quasi el 8, has de pujar tot el que has baixat, tot i que hi ha algunes zones de descans. Finalment, una vegada arribes on està el dipòsit d’aigua, ja només t’esperen uns 200 metres de baixada i 50 metres plans de recta final.
A la meta, ja només hi donaven (recordem que tenim la bossa d’abans) aigua, Aquarius, taronja natural tallada i suc (molt dolent) del Mc Donalds.

1) ORGANITZACIÓ I VIGILÀNCIA: Excel·lent
2) APARCAMENT: Proper i dificultós
3) PÚBLIC I ÀNIMS: Només a l’eixida i la meta
4) ESTAT DEL RECORREGUT: Excel·lent, asfalt i camí en bon estat
5) LOCALITZACIÓ I PUBLICITAT DE LA CURSA: Excel·lent
6) REGAL FINAL EN QUALITAT – PREU: Bona
7) PAISATGE I VISTES: Notable
8) SERVEIS ADDICIONALS: Cap
9) CONSULTA CLASSIFICACIÓ: Molt bona, separades per cursa feta, club, categoria
10) FOTOS INTERNET: Bastants - La Polseguera Miquel Sala, La Polseguera Femeni@ i Toni Gordó

dimarts, 3 d’abril del 2012

Circuit Ruralcaixa – 25é Aniversari Facultat Ciències de l’Activitat Física i l’Esport: 25 - març - 2012

Una nova típica carrera del Circuit Ruralcaixa, d’eixes que aparques molt lluny, i per a fer la carrera has d’anar al ritme dels grups que trobes per poder avançar o no, ja que esta carrera tampoc és de massa grans avingudes. Tampoc es pot demanar altra cosa, amb tants milers de participants, però després de tants anys estem malacostumats. Una cosa sí que ha tingut de bo esta carrera, que és la primera vegada que es fa esta volta, i ha estat bé per canviar un poc.
La cursa és totalment plana, entre edificis alts i un poc avorrida sense gaire públic que anime.  
A la meta, quan acabes passes a les pistes universitàries on es juga als diferents esports i et donen l’aigua. Després, allí pots estirar els músculs i marxes, però el que no vaig aconseguir trobar és el punt on donar taps de plàstic en benefici d’una xiqueta malalta.

1) ORGANITZACIÓ I VIGILÀNCIA: Excel·lent
2) APARCAMENT: Llunyà i dificultós
3) PÚBLIC I ÀNIMS: Només a l’eixida i la meta
4) ESTAT DEL RECORREGUT: Excel·lent, asfalt
5) LOCALITZACIÓ I PUBLICITAT DE LA CURSA: Excel·lent
6) REGAL FINAL EN QUALITAT – PREU: Bona (4€ virtuals)
7) PAISATGE I VISTES: Pobra
8) SERVEIS ADDICIONALS: Poliesportiu al costat de l’eixida i meta
9) CONSULTA CLASSIFICACIÓ: Molt bona, separades per cursa feta, club, categoria
10) FOTOS INTERNET: Abundants corredordefondo (i vídeo CORRIENDOVOY)