Total de visualitzacions de pàgina:

divendres, 9 de març del 2012

II Quarta i Mitja Marató d’Oliva: 4 - març - 2012

 És molt fàcil d’arribar-hi a Oliva, i també hi ha una gran quantitat de pàrquings. L’únic inconvenient és que, en cas de córrer la Quarta Marató i d’haver aparcat al passeig Gabriel Miró (zona poliesportiu), l’eixida amb el cotxe es retarda uns pocs minuts, ja que durant 50 metres coincideixes amb gent que corre la Mitja Marató, i el més important és la seguretat dels corredors i esperar que no en passe cap.
Per recollir el dorsal i el xip, junt amb la samarreta (o xandall), els calcetins i la motxilla regalades per la inscripció, tens l’opció d’anar el dia abans (durant tot el dia), fet que està molt bé per a reduir la cua del diumenge.
A l’eixida, recordem que comencen alhora tots els corredors de la Quarta i de la Mitja Marató, hi ha molta gent, i durant els primers metres costa trobar la posició amb el ritme desitjat, però tampoc és un munt de gent angoixant.
La cursa és totalment plana, amb molt de sol i un poc avorrida en qüestions de públic i de paisatge, ja que comences amb molta gent, però mentre et dirigeixes cap a la platja i quan tornes, no hi ha cap grup animant. Si de cas, a mi em van agradar els metres (massa pocs) que fem pel passeig vora mar. I a l’arribada a meta, un costat és per als de la Quarta, mentre que els de la Mitja passen per l’altre costat per continuar la seua marxa, ja que ells fan dos voltes al circuit.
Açò també és bo per a evitar una cua massa llarga per a recollir la gran quantitat de regals que donen. El que no sé si el més recomanable és donar la bossa i després totes les coses una a una o que bé ja estiguera tot dins la bossa amb: poma, taronja, rosquilletes, sucs, oli, aigua... i una flor per a les dones.
Maratonianos.com
1) ORGANITZACIÓ I VIGILÀNCIA: Excel·lent
2) APARCAMENT: Abundant i pròxim
3) PÚBLIC I ÀNIMS: Només a l’eixida
4) ESTAT DEL RECORREGUT: Excel·lent, asfalt; massa sol
5) LOCALITZACIÓ I PUBLICITAT DE LA CURSA: Molt bona
6) REGAL FINAL EN QUALITAT – PREU: Cara, però molt de regal
7) PAISATGE I VISTES: Inexistent, de poble a platja i tornada
8) SERVEIS ADDICIONALS: Poliesportiu a pocs metres (uns 200 m)
9) CONSULTA CLASSIFICACIÓ: Molt bona, separades per cursa feta, club, categoria... QUARTA MARATÓ MITJA MARATÓ
10) FOTOS INTERNET: Bones, però poc abundants respecte l’altre any (i vídeo d’eixida) "http://lespenta.blogspot.com/"