Total de visualitzacions de pàgina:

divendres, 8 de juliol del 2011

Volta a Peu Guadassuar 2011 07/07/2011


FOTOS VOLTA A PEU DE GUADASSUAR 2011

Per aparcar està bastant fàcil, hi ha molt de lloc als carrers dels voltants de la gran avinguda, i l'eixida al parc, amb la brossa està bé per a buscar l'ombreta i amb molt de lloc per a calfar. És una carrera que està molt bé en el sentit que es tracta de córrer un dia com si fóra un entrenament, però obligant el cos un poc més, i amb públic.
Ara, el que és l'organització, enguany pitjor que l'any passat, i ja el 2010 va ser dolenta. A tots els corredors no ens importa pagar un euro per a córrer, però que almenys ho anuncien, perquè pràcticament tots els corredors hagueren de fer el viatge al cotxe, recollir diners i tornar a fer la cua dos voltes, i no és que faça molta gràcia. El circuit de la carrera enguany ha estat un encert des del meu punt de vista, ja que han acurtat 800 metres de polígon amb el sol de cara i ho han canviat per més volta del poble; això sí, fa una calor criminal de cadena perpètua...
Però la principal crítica és en la previsió de regals finals. A veure, que a mi em sembla bé que els que repartisquen puguen quedar-se una samarreta, però abans de córrer, i una vegada acabada, els he vist (i no només una vegada i només a un/a repartidor/a) donant-li dos samarretes i dos d'aigua a un corredor que havia acabat. I què ha passat? que els últims en arribar, crec a partir del 5.40 per km. ja no tenien aigua, i dos davant meu ja s'acabaren les samarretes (total, és de cotó per a draps, no és que importe massa). Però això, sobretot la queixa de l'aigua, quan els últims són els qui més la necessiten, perquè solen ser els veterans i gent que comença o que només corre eixe dia.

1 comentari:

Salva ha dit...

Tens tota la raó del món. Tots els participants de qualsevol cursa, tenen dret a rebre aigua i una samarreta per l'esforç fet. Entenc que es puguen quedar curts amb les samarretes, pero amb l'aigua !!!! Es una vergonya que puguen demanar 1 € i no puguen donar aigua a tots els participants. En Algemessí tambe passá el mateix, sols que allí no demanaren un céntim. Es quedaren curts de beguda i de samarretes. I allí no foren 7.400, sino 10 Km. Casi val la pena fer voltes a peu pagant 3 €, que saps que aigua i samarreta no te va a faltar.