Total de visualitzacions de pàgina:

diumenge, 17 de juliol del 2011

XXIV Volta Peu d'alzira 16-07-2011

FOTOS VOLTA A PEU D'ALZIRA 2011

Per aparcar no sé com estarà per les altres zones, però es recomana aparcar per la zona dels concessionaris, que estan prop i hi ha prou lloc... La carrera està molt bé, una distància típica de 8 km, amb una pujada un poc dura d’uns 700 metres… una vegada s’ha arribat dalt, ja és tot pla o de baixada, si s’és un corredor acabat d’iniciar, recomane que es reserven forces, i que es camine en la pujada si és necessari, perquè… enguany encara més, amb 40º i ponent, però la calor i el sol és mortal.

Al final, a més de descobrir (per la meua part) que no es pot fer una carrera parant a cada parell de quilòmetres, té una molt bona valoració, però haurien de mirar de començar a les huit, i no a les set i mitja.

La quantitat i la qualitat de regals, en una carrera de 0€, molt bona… camiseta tècnica d’un color verd bonic (i diferent de tots els anys anteriors), Aquarius, aigua, gelat, coses de menjar (rosquilletes, panets, meló d’alger, taronges…), i els del McDonald’s donaven suc de taronja d’eixe de sobre però… que sap fatal!

La principal (més ben dit, un parell de xicotets detalls) crítica és, quan està parlant el del micròfon animant, que deia no sé què d’uns dorsals i com era el recorregut, que abaixen el volum de la música, perquè no se li escolta gens, però gens. I la segona, que els diguen als d’Aquarius que porten més gel o nevera per a refrescar-lo… que un pot calent d’eixa beguda… està que espanta!!!