Total de visualitzacions de pàgina:

Vols rebre les noves actualitzacions???

divendres, 29 de juny de 2012

XII Cursa Popular Penya Real de Gandia: 16 - juny - 2012

TRADUCCIÓ CASTELLÀ
Vicent Esteve, amb la maleta de premi
Cursa ben bonica, que sempre tindrà un lloc especial al meu record, ja que és la cursa on vaig debutar fa cinc anys. A banda d’això, he de reconéixer que està molt bé, perquè hi ha molt d’aparcament ben a prop (el més recomanable és aparcar a les fàbriques), no la corre massa gent (enguany érem unes 300 persones, ja que va coincidir amb una carrera nocturna a la platja de Gandia, i bastants corredors no van anar per este motiu), i la quantitat de regals és molt gran (samarreta tècnica, una revista antiga, un gelat, taronges, unes xancles per a dones, i per als primers de cada categoria una maleta amb rodes troller).
Tanmateix això, eixa quasi perfecció en l’organització de la cursa es podrien millorar un parell de coses: que la meitat dels regals són iguals que els d’anys anteriors, que la cursa comence 30 o 45 minuts més tard (que la calor és ofegant) i, si hi ha, els corredors podríem passar per algun lloc amb un paisatge bonic, que només anem entre fàbriques, cases i poc més. Però enguany cal dir que ens van retallar uns metres de la zona del polígon.
El gelat del final
 El recorregut és per carrers asfaltats, dos voltes a una mateix circuit, que és durant 2,5 km pla, que comença pel poble i ens duu als afores, i tornem al poble, fins que després de l’aigua girem a la dreta a un cantó i després d’una baixada molt empinada de 20 metres, ens trobem amb una pujada de 200 metres escassos i de poca pendent. Quan ja estàs dalt, gires a l’esquerra i passes a córrer entre camps i vora la carretera, i ja quan arribes al pont (km 3,5) continues uns metres cap avall amb poca pendent (on sempre fa molt mala olor), fas 40 metres de pendent forta, 10 metres de pendent forta de pujada, i només queden 200 metres fins el final, en què gires dos cantons i ja només queden els 100 metres finals de la recta de meta.
Regals de la cursa
Una cosa per acabar, moltes gràcies als col·laboradors (els xiquets que donaven aigua durant la cursa, no, marejaven més que altra cosa), perquè et donen tot el que vols (més aigua o el que siga), però et diuen que t’esperes que arriben els altres corredors per si de cas, i et diuen per favor i tot (i això no passa a tots els llocs).
1) ORGANITZACIÓ I VIGILÀNCIA: Bona
2) APARCAMENT: Proper, però just, sort que hi havia poca gent
3) PÚBLIC I ÀNIMS: Acceptable al poble, cap als afores
4) ESTAT DEL RECORREGUT: Asfalt sense cap clot
5) LOCALITZACIÓ I PUBLICITAT DE LA CURSA: Bona
6) REGAL FINAL EN QUALITAT – PREU: Molt bo
7) PAISATGE I VISTES: Cap, cases i polígon
8) SERVEIS ADDICIONALS: Piscina i dutxes a 300 metres de meta
9) CONSULTA CLASSIFICACIÓ: Molt bona, separades per cursa feta, club, categoria 
10) FOTOS INTERNET: Poques – VICENT ESTEVE DE L’ESPENTA D’OLIVA, CORREDOR DE FONDO