Total de visualitzacions de pàgina:

dimarts, 4 de setembre del 2012

Volta a Peu Tendetes de València: 17 - juny - 2012‏


TRADUCCIÓ CASTELLÀ
Una nova cursa del Circuit Ruralcaixa de València, la més fàcil per arribar si vas amb Metro. Té un recorregut d’un poc més de 6 km, i en esta ocasió comencem a l’explanada de Nuevo Centro, i correguem fent un quadrat perfecte [fer mapa amb google maps]. El mapa de la carrera, aproximadament pel carrer del Pare, és el següent:
Mig quilòmetre en direcció a Tirso de Molina, un km per l’avinguda Mestre Rodrigo, un km per l’avinguda del General Avilés, un km pel carrer del Pare Ferris en direcció al Parc de Tendetes. Quan arribem aproximadament al km 4, deixem l’asfalt, baixem al riu, i passem a córrer per parts de terra enllambordinat, amb alguns clots i parts amb possibilitats de tropessar, com rastells, pilons, etc.
I ja els darrers metres després de passar el km 6 consisteixen a córrer per la pista d’atletisme del Túria, que la fa especial i amb ganes de poder esprintar. A l’acabament de la cursa, una cosa especial, a banda de la botella d’aigua: un porta mp3 menut regalat per Cárnicas Serrano, massa menut i poc útil, i una cua massa llarga per a recollir només això.
1) ORGANITZACIÓ I VIGILÀNCIA: Bona
2) APARCAMENT: Poc i llunyà
3) PÚBLIC I ÀNIMS: Com sempre, nul
4) ESTAT DEL RECORREGUT: Carretera asfaltada, i el final enllambordinat i irregular
5) LOCALITZACIÓ I PUBLICITAT DE LA CURSA: Bona
6) REGAL FINAL EN QUALITAT – PREU: Bo
7) PAISATGE I VISTES: Poc a veure, excepte quan corres vora riu, que millora un poc
8) SERVEIS ADDICIONALS: Cap
9) CONSULTA CLASSIFICACIÓ: Molt bona, separades per cursa feta, club, categoria (+++)
10) FOTOS INTERNET: Bones – ()