Total de visualitzacions de pàgina:

dimecres, 12 de setembre del 2012

Volta a Peu d’Alqueries: 7 - juliol - 2012‏

TRADUCCIÓ CASTELLÀ

Un mal debut a les curses de la província de Castelló, en este cas la inscripció i l’organització per mitjà de la web Evasion Running Castelló [http://www.evasionrunningcastellon.com/carreras.html]. Abans de començar semblava tindre bona pinta; aparcament pròxim i molt fàcil, i ens donaren la bossa del corredor amb la samarreta, aigua, rosquilletes i caramels abans de començar, tot repartit en dos bosses de cartró, un punt a favor.
Samarreta
 Però una vegada a la línia d’eixida... Comencem a córrer a les set de la vesprada en un dia d’eixos que sembla que visques a l’infern. A LES 7!!! I vinga a fer quilòmetres, sempre al sol, i vinga (al km 2,5 veureu al terra la marca de km 6, només queden 2,750 km quan torneu a passar). Quan vaig arribar al km 4, on donaven l’aigua, se’m va caure el món al damunt: No quedava aigua!!! En posaven de garrafes, calenta, en gots (bo, els gots també s’havien acabat i els reutilitzaven), cua per a beure. Dos corredors després de mi es va acabar totalment... I fer-ne vora 9 km sense aigua és criminal. I més sol, i camins costera amunt, fins que et trobes en el km 6 i pràcticament desfà el camí d’anada del principi. Només, que al km 7,5 passes un poc més endavant i comences a córrer per un carrer amb ombra. MIRACLE! Però en eixos moments la calor és sufocant i només vols acabar...
Acabar... Acabar... Els co... Encara no s’ha acabat  el caos organitzatiu, tampoc hi havia aigua en meta. Només cervesa, però jo tenia massa malestar per beure’n, i vaig anar a per Aquarius i meló d’Alger. Després hi vaig anar a per més meló i hi havia botelles de refresc... calent!!! Desastre total!!! A l’hora de marxar vaig veure que hi havia algú a l’ambulància, estaven atenent-la bé i ràpid, tanmateix crec que s’han de plantejar moltes coses a esta cursa, o no tornarà a anar cap persona més.
Regals amb les dues bosses
1) ORGANITZACIÓ I VIGILÀNCIA: Dolenta
2) APARCAMENT: Al costat de l’eixida
3) PÚBLIC I ÀNIMS: Nul excepte a la meta
4) ESTAT DEL RECORREGUT: Carretera asfaltada
5) LOCALITZACIÓ I PUBLICITAT DE LA CURSA: Difícil
6) REGAL FINAL EN QUALITAT – PREU: Bo
7) PAISATGE I VISTES: Poc a veure, camps i entre cases
8) SERVEIS ADDICIONALS: Cap
10) FOTOS INTERNET: Inexistents

1 comentari:

Anònim ha dit...

Bé, aquesta és la meva primera visita al teu bloc! Som un grup de voluntaris i començar una nova iniciativa en una comunitat regional en el mateix lloc exacte. El teu bloc ens ha proporcionat informació valuosa per a treballar. Vostè ha fet una tasca meravellosa!