Total de visualitzacions de pàgina:

diumenge, 14 d’agost del 2011

XII Volta a Peu Platja de Tavernes 5 - agost - 2011

El més difícil d’esta carrera és l’aparcament, perquè intentar fer-ho en una zona d’apartaments prop de la platja en agost... com que és molt difícil. És recomanable buscar lloc on aparcar a l’entrada, o arriscar-te a entrar dins, i parar a un lloc on estiga tot permés parar amb motiu de la carrera, tot i que no siga legal.

Abans de començar, si arribes amb temps de sobra, el més recomanable és agarrar la bossa de regals (amb una bona quantitat de coses de menjar), i la samarreta (bonica) perquè així també tries la talla.

La carrera són 8 km totalment plans, pels carrers dels apartament i dels xalets, una zona on no corre ni un pèl d’aire, però tampoc et pega el sol més d’un minut en tot el recorregut. Tot i estar ple de públic i de gent, els ànims són mínims, més bé et miren amb cara de dir: “què fan estos bojos ací?”. En fi, és una carrera per anar a no patir, amb una quantitat bona de regals, però que haurà de millorar l’embut d’entrada a la zona on agafar l’aigua i el meló, i les fotos de conxip, per inexistents en alguns temps i per la de meta, que estava molts metres enrere, i ja no ixes entrant, sinó quan estàs despistat, caminant i soltant múscul.