Total de visualitzacions de pàgina:

dimarts, 30 d’agost del 2011

Volta a Peu de Castelló de la Ribera 13-agost-2011

La carrera pitjor organitzada que he fet en tots els meus anys de córrer. Sense llocs d’aparcament, després de pagar 4 euros per la cursa, quasi em quede sense aigua als primers 2500 metres, vaig quedar en la posició 770 de la general (aproximadament) i em vaig quedar sense samarreta. A veure, que una carrera que comença a les set de la vesprada, a mitjan d’agost, no pots posar quatre persones a donar aigua a mil corredors, tots xocant, parant-se, molestant-se, i ben prompte, perquè era l’últim lloc en ombra.

Perquè el circuit, fins eixe moment estava bé, pel poble, amb la gent animant, ombra... tot pràcticament pla... però a partir d’eixe instant t’envien per un camí entre camps, ben asfaltat, però on no corria gens d’aire, i no hi havia ni un sol metre amb ombra... i recordem que estem parlant de les set de la vesprada... amb el sol de costat i de cara... i en quin moment torna a haver aigua? Ja al quilòmetre 7 passat (estem parlant d’una carrera de 9 km), quan tornes al poble, al primer moment que torna a haver-hi ombra, quan pràcticament no cal, perquè ja estàs amb ganes d’acabar. I és que també ens han llevat les espongetes que donaven sempre.

Crec que haurien de mirar a qui es reparteixen els regals dels corredors que paguen, perquè al final hi havia molts col·laboradors amb la samarreta, que també se la mereixen, però no per això me n’he de tornar amb una pobra bossa de regals, i sé que als últims corredors tampoc els va tocar botelleta d'aigua, que fer una carrera i no tindre'n ni durant ni després, és per a posar una denúncia per intent d'assassinat.

2 comentaris:

Trapatroles ha dit...

Hi han curses que deuen ser denunciades publicament, per el bé de tots.
Salutacions

Unknown ha dit...

Moltes gràcies trapatroles pel teu seguiment!!! a veure quin dia coincidim en una carrera i ens saludem com cal