Total de visualitzacions de pàgina:

divendres, 2 de setembre del 2011

VI Volta a Peu de Platja de Xeraco 14-agost-2011

Entre el pàrquing que han fet a l’entrada del poble per als corredors, que és el mes d’agost i està ple d’estiuejants i l’entrada complicada, i enguany amb obres, és molt recomanable estar d’hora i mitja a dos hores allí. Però tot i això, per a la pròxima ocasió he de buscar com aparcar més prop, perquè de calfament va bé, però quan acabes estàs massa temps gelant-te. I damunt que es talla el carrer principal per la cursa dels patinadors, així que l’arribada, s no vas amb temps, és el pitjor.

La cursa no té cap complicació, un recorregut totalment pla entre els apartaments, tot per l’ombra, amb un poc d’aire, però molta basca. Com no hi ha cap control de temps ni de posicions amb xips o codi de barres, esta carrera el millor és fer-la només per a rodar.

De regals, bastant bé, una samarreta tècnica senzilleta, taronges, aigua, meló, etc. I després, els sortejos que fan, però que els fan massa tard, quan ja estàs suat i gelant-te i només tens ganes de marxar a la dutxa. Opine que és millor que el sorteig es faça mentre la gent corre, i quan arribes a meta ho marques en un taulell i ho anuncies.