Total de visualitzacions de pàgina:

dijous, 15 de setembre del 2011

Volta a Peu d’Alginet 10 - setembre - 2011

Altre poble en què has d’anar més prompte que de normal o et costarà trobar aparcament. A cada any aparquem en un lloc diferent!!! L’organització de l’entrega de samarretes i dorsals enguany m’ha agradat, millor la placeta amb la font que la vorera amb tota la gent asseguda al bar; una samarreta bonica que havies de recollir dient el número de DNI, que més voltes ho haurien de fer, que més de dos van a les carreres sense dorsal i arrepleguen el mateix que tu, que has pagat.

La carrera, dos voltes a un circuit de 4 quilòmetres, i en fan 8, però que estan mesurats exactament, segur que ho han comptat amb un rellotge amb GPS. Per poder comparar-ho a alguna, diré que és com Sollana, la major part per dins del poble (tanmateix, excepte quatre gats, a Alginet no anima la gent i tampoc ixen massa al carrer) per zona d’ombra i uns quants metres (calcule mig quilòmetre i un poc més) per una zona descoberta on fa sol, però com no hi ha pujades.

A la bossa del corredor, a banda de la samarreta, hi havia unes poques coses de menjar, aigua, i també donaven Aquarius i meló. D’aconseguir fotos ja cal que vos oblideu, però el principal defecte que han de millorar, i que tots els corredors critiquem quan estem gelant-se una vegada arribats a meta, pagar per pagar, és que haurien d’evitar el codi de barres, que ja s’ha quedat antiquat. Amb el xip (que tampoc és que coste cinquanta euros) t’evites cues, refredats, un munt de gent agobiant-se... no crec que calga que continue. I la meua rossa alginetera que vingué a veure’m i a donar-me quatre besos!!!