Total de visualitzacions de pàgina:

dijous, 15 de setembre del 2011

Volta a Peu de l’Alqueria de La Comtessa 3 - setembre - 2011

En esta carrera és recomanable acudir una hora abans, ja que és un poble menut i no hi ha molt de lloc per aparcar. El meu grup, sempre que anem, acabem aparcant on està el pàrquing de l’ALDI (o altra marca comercial, però que està al costat de la N-332), però nosaltres entrem per la carretera de les platges per a estalviar-se possibles retencions en els semàfors de la nacional.

La cursa és totalment plana, i no fa tant de sol com creia recordar, però el que sí que fa és molta calor. Un poc de trajecte pel poble els dos primers quilòmetres, eixir fora a córrer entre camps de tarongers, i altra volta l’últim quilòmetre i mig per dins del poble. Segons la meua manera de definir-la, és una carrera bé, però que no destaca en quant al recorregut.

Però en el que sí que destaca i atrau anar és en els regals. Una bona samarreta, una tovallola molt menuda en una funda de plàstic, que només et pots eixugar un poc si de cas abans de pujar al cotxe, però que cal donar-lo. I quan acabes, meló, beguda, gelat, bresquilles i els típics detalls de menjar. Ah! Però que acabí mig enfadat amb una de les que donaven aigua, ja que em va apartar la botella just abans d’agarrar-la, menys mal que després n’hi havia.