Total de visualitzacions de pàgina:

dijous, 4 d’agost del 2011

XII Volta a Peu a Riola: corrent pel Xúquer. 3-agost-2011

La veritat és que és un poble amb bastants aparcaments, i tots els anys la sala Santy obria el seu pàrquing (tot i que enguany hem aparcat a l'entrada del poble, per eixir abans i estalviar-se un poc de cua). La zona de l'eixida és el parc, que està bé perquè hi ha prou llocs on estar i no agobiar-se d'una gentada que hi ha en altres ocasions.
Anem per feina i parlem de la carrera. Tot i no ser de les meues preferides en què sobretot la corres rodejat de gent, he de reconéixer que és una de les millors de La Ribera. Primer s'hi fan vora 2 km per dins del poble, amb molta gent (però no massa ànims) i per alguns carrers un poc massa estrets, i que els corredors van arrastrant-te al seu ritme.
Una vegada ixes del poble comences a córrer per la zona vora riu Xúquer, molt bonica i relaxant, i sobretot, a moments per asfalt, però la major part per camins de terra, sense pedres grans excepte algun moment, i els genolls ho agraïxen. El que després de dos setmanes amb faringitis, massa estona es corre amb el sol pegant, i l'aigua la donaren més bé al km 4,5, ja quasi cara al cinc, i millor hauria estat un poc abans.
I al final, l'últim quilòmetre i mig (més bé quilòmetre i poc més) tornes al poble per a desfer el que havies fet al començament. Però quan acabes la cursa es quan t'emportes la desil·lusió... una samarreta de cotó, no tècnica, botella d'aigua, aquarius i meló d'Alger... comparada amb totes les altres que pagues 3-4 euros, queda pobra.

1 comentari:

Trapatroles ha dit...

Allà vaig estar corrent amb tu i sense saber-ho. En una altra carrera quan torni a la terreta ens veurem.
Salutacions