Total de visualitzacions de pàgina:

divendres, 21 d’octubre del 2011

Volta a Peu de l’Olleria 15 - octubre – 2011


Per aparcar el més recomanable és que quan arribes a la cantonada del Mercadona, o alguna de les següents, gires a l’esquerra, i busques algun lloc, que està a cinc minuts calfant. L’entrega de pitrals és ràpida i sense cues, ja que forma part del Circuit de la Vall d’Albaida, i només l’han de recollir els apuntats a eixa carrera.
La cursa em va recordar en certa manera a Llutxent, però no és tan dura. És, però en cap moment regularment, una primera part de pujades, i una segona part de baixades. Tanmateix, tota l’estona hi ha descansos, però crec que es podria dir que fins el km 4 són pujades, breus i de poca pendent, fins la tornada al poble són unes baixades massa empinades, de les que castiguen els genolls i has de frenar. A continuació, després d’uns metres plans, gires a la dreta i fas una nova pujada i la baixada en el carrer paral·lel, en el moment que estàs corrent al costat de l’eixida. Tornes a fer uns metres plans, una forta baixada i arribes a la zona de cases de les afores que tens de nou pujades curtes i la corresponent baixada, fins que amb este tipus de carrera trencacames arribes a meta, en pujada.
El regal final, una samarreta de cotó (ja no recordava que existien) de diferents anys i colors (en vaig veure una del 2006) i la beguda de refresc. Pobra, com fa temps (els primers anys) que no havia vist. I les fotos dels organitzadors, poques i tard, menys mal que estava el gran Vicent Esteve, per al seu blog, que haurem de començar a pensar de donar-li més importància de la que sembla perquè... tanta feina sense reconeixement...