Total de visualitzacions de pàgina:

dissabte, 15 d’octubre del 2011

Volta a Peu de Carcaixent 2 - octubre - 2011


En esta carrera quan entres al poble, l’aparcament és de buscar-se la vida cadascú, ja que cada any aparque a un lloc diferent. Quan arribe, busque el centre, i comence a fer voltes en espiral fins que trobe un lloc lliure. L’entrega de dorsals és ràpida, només te’n donen un amb la lletra de la categoria en què participes, i damunt és gratuïta, així que no es pot demanar molt més.
Una carrera totalment plana, de 10 km, però que té la part dolenta per a la xafada i els genolls per l’empedrat . Els corredors fem uns 2 quilòmetres de primera volta per dins del poble, tornem a passar per la meta, i després se n’eixim cap a les afores, la zona del polígon i de camins entre tarongers. Entra dins del que anomene “carrera de La Ribera” habitual, el que sol tindre les quatre ‘P’: plana, poble i poc públic...
L’arribada a meta amb l’entrega de regals era un complet caos, menys al que no corríem amb codi de barres. Gent colant-se, sense guardar el torn, poques samarretes i de talles gegants, dificultats per aconseguir la beguda... caldrà que això ho milloren molt per a l’any vinent.