Total de visualitzacions de pàgina:

dimarts, 18 d’octubre del 2011

Volta a Peu de Meliana 9 - octubre - 2011

Per a esta carrera trobe que caldria que posaren algun descampat com a pàrquing, o bé cartells indicadors de meta, perquè a cada any aparquem en una zona diferent. Enguany ha sigut de sort, i apartant un senyal de trànsit, al carrer del pintor. Abans de la carrera s’entrega la samarreta, amb una organització bona però molt lenta en l’entrega de dorsals (en un raconet on no cabíem), i està bé si et dóna temps a tornar a dur-ho al cotxe, així que, o vas amb molt de temps, o et caldrà córrer amb la samarreta al damunt.
Es tracta d’una carrera avorrida, sense públic al poble, per asfalt, amb les úniques complicacions que, quan ixes de Meliana (km 2 aproximadament) als camps, comença a fer un sol de valent, i no hi ha ni 10 metres seguits on trobar una ombra. És plana, excepte per dos ponts que travessen la via del tren (o siga, que tampoc són llargs ni durs), i que es troben als km 6 i 7. Finalment, després de passar al costat d’un magatzem, ja és quan tornes al poble, però que ja estàs dins de l’últim quilòmetre i pots forçar.
Quan acabes, botella d’aigua, got de refresc... i a casa. És una carrera que es gasten els diners en sortejos a l’acabament, però un dia festiu, que estàs tot suat, al final eixos regals acabaran sent sempre per a la gent del poble o per a quatre que no tinguen pressa. Sempre he sigut de l’opinió que els sortejos s’han de fer durant la carrera, i quan el corredor acabe, ho puga veure i esperar-se, i si no apareix quan arriba l’últim, ja ho tornes a sortejar. En resum, cursa normal, però que pel que paguem, podria haver estat millor en la quantitat de regals, o córrer amb xip, o que ens hagueren fet fotografies.
PD. En el programa "Trau la llengua" han fet un reportatge durant eixa cursa, i allà al fons estic amb Javi (aprox. 2:53), http://www.rtvv.es/va/traulallengua/Trau-llengua-Cap_13_577872214.html

1 comentari:

Anònim ha dit...

mala solana feia